Info

Vejle Skytteforening er tilsluttet DGI skydning, og gennem Dansk Skytte Union og Jyllands Skytte Forbund er vi tilknyttet Danmarks Idrætsforbund og Dansk Handicap Idrætsforbund.

Vejle Skytteforening afholder hvert år 4 stævner.

Riffelstævne indendørs afholdes i november, og udendørs i maj måned.

Pistolstævne indendørs i januar, og udendørs i juli måned.

Desuden deltager foreningen i stævner, som afholdes af andre foreninger, Landsdelsmesterskab, Jysk Mesterskab og Danmarksmesterskab i individuel- og holdskydning.

Der deltages i landsdelens puljeturneringer, som er hjemmebaneskydninger. Her indsendes resultater til landsdelen, og de vindende hold repræsenterer landsdelen ved DM, som afvikles i Vingsted i marts for indendørs sæsonen, og i september for udendørs sæsonen.

Der deltages i Danmarksturneringen under Dansk skytte union, også her er det hjemmebaneskydninger, hvor resultater sendes til turneringsleder.

Årskontingent 2019:

Voksne fra 22 år:            700 kr.

Børn og unge fra 8 år:    550 kr.

Våben og andet udstyr

Det er ikke nødvendigt at anskaffe eget våben, da vi råder over både pistoler og rifler.

Våben og andet nødvendigt udstyr kan lånes i foreningen.

Forenings vedtægter.

Referat fra generalforsamlingen 23. februar 2018.

Kontakt formanden på Tlf.: 24 65 83 10 eller på e-mail: vejleskytteforening@hotmail.dk CVR: 30129229