Pistol

Pistol


Pistolskydning:

Mandag og onsdag kl. 18.30-21.00

Der købes ammunition og skiver efter forbrug.

Pris pr. aften: ca. 35 kr. (Pris første gang: ca. 85 kr.)


Mandag formiddage fra kl. 09:00 er der skydning for skytter som er udelukket fra at kunne skyde på de ordinære træningstider, samt for pensionister.


Ønsker du at prøve kræfter med pistolskydning

Pistolskydning er meget populært i Vejle Skytteforening, det betyder mange mennesker på banen på vores trænings aftener. Har du lyst til at blive en del af flokken, skal du tilmelde dig et introforløb:

Den første mandag i måneden er der opstart af nye pistolskytter fra kl. 16.30 til kl. 18.00, hvor der er grundlæggende instruktion af sikkerhed, kendskab til våbnets funktioner, samt selvfølgelig det skydetekniske på banen. Du skal medbringe billedlegitimation, når du kommer første gang.

De efterfølgende 2 mandage, også fra kl. 16.30 er der opfølgning og videre udvikling af dine skydefærdigheder.

Efter dette introforløb er du klar til at deltage i den ordinære træningstid, som er mandage og onsdage fra kl. 18.30.

Vil du være en del af flokken, så send en tilmelding til intro forløb til Vejle Skytteforening på vejleskytteforening@hotmail.dk eller ring til formand Kirsten Meldgaard Hansen på 24658310


Nyt medlem

Har du lyst til at prøve, om pistolskydning er noget for dig, er du velkommen til at komme op til 3 gange, inden du binder dig for et medlemskab. Herefter skal du indmeldes, og hvis du er over 15 år, skal du også have ansøgt om en vandelsgodkendelse ved politiet, som giver dig mulighed for at låne våben i foreningen. Dette hjælper vi selvfølgelig gerne med. Første gang du kommer i foreningen, skal du medbringe billedlegitimation.


Kontakt formanden på Tlf.: 24 65 83 10 eller på e-mail: vejleskytteforening@hotmail.dk CVR: 30129229